• Bel ons: +31302459077

  u wordt automatisch doorgeleid naar ons mobiele nummer
 • Over ons

 • In 2004 openden wij onze eerste wasserette

  Na een jaar voorbereiding openden wij, Anneke Stappers-Letter en Ben Stappers in okt 2004 onze eerste wasserette aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Bij onze voorbereidingen hadden we veel wasserettes bezocht in Nederland en Belgie. Het viel ons op dat er zo weinig aandacht werd besteed aan sfeer en interieur. Wij brachten daar verandering in aan en kozen voor frisse lime, fuchsia en blauwe tinten. Fris en gedurfd. Gezellige zitbanken, gestart met stoelen van Philippe Starck later kozen we voor eigentijdse aanvullingen banken van steigerhout aangevuld met een bar/werktafel voor je laptop. Wij vonden het belangrijk dat mensen in de 40 minuten wachten op de was hun tijd nuttig konden besteden en boden een zonnebank aan en internetzuilen. Want het was 2004, er bestonden toen nog geen smartphones. De naam Cyberwash is ook afgeleid van dit.. een moderne wasserette met een digitale inslag. Ook zorgden we voor comfort.., een koffieapparaat waar koffie, thee en chocolademelk gekocht kan worden. En een verkoopautomaat met frisdrank, zoetigheden en wasartikelen zoals wasnetjes, speciale wasmiddelen en vlekverwijderaars. En natuurljk tijdschriften in een leeshoekje.

  Backpackers maakten enthousiast gebruik van de internetzuilen.. even chatten met de thuisblijvers en het concept als geheel sloeg aan. We haalden de internationale pers met dit concept. Er verschenen artikelen over ons in De Telegraaf, vakbladen, SBS6 en regionale en internationale media. We waren super trots ;-)

  Ons concept sloeg aan en inmiddels hebben heel veel wasserettes onze kleuren overgenomen. In Utrecht, Nederland en in Belgie. Alleen als er in een wasserette het Cyberwash logo gebruikt wordt weet je dat je bij de echte Cyberwash zit. We hebben met ons concept de trend gezet dat nieuwe wasserettes zorg besteden aan hun interieur en sfeer. 

  Hedendaags zijn we gestopt met de zonnebanken (met name door de corona maatregelen) en heeft bijna iedereen tegenwoordig een smartphone waardoor de internetzuilen overbodig werden.

  In 2009 openden wij onze tweede wasserette aan de Rijnlaan 44 in Utrecht.

 • Bezoek van bekende Nederlanders

  Onze wasserettes worden vaak gebruikt voor fotoshoots. Maar ook de media heeft veel interesse voor onze locaties.

  De meest opvallende waren wel deze:

  • Zo werd de "meest sexy commercials" met Nikkie Plessen bij ons opgenomen, in de avond en nacht zodat onze klanten er geen last van hadden. Zie o.a. deze Youtube link. Het waren meerdere afleveringen..
  • Het programma "op Volle toeren" met de aflevering van Ali B, Traffasi en Sevn werd bij ons opgenomen, was een geweldige middag! Brownie was er ook gezellig bij. Zie bijvoorbeeld link naar Youtube optreden Sevn en Ali B
  • Henk Westbroek was in onze winkel met een opname over "droog" ook mega leuk! Helaas kunnen we er geen link naar toe vinden.
 • Fotoshoots

  Ons wordt regelmatig gevraagd of er een fotoshoot mag plaatsvinden in 1 van onze wasserettes. We maken dan afspraken over het hoe en wat zodat onze klanten er geen hinder van ondervinden. We kunnen nog uren doorpraten over onze wasserettes kom maar snel langs met je wasje! Groetjes Anneke en Ben