• Bel ons: +31302459077

  u wordt automatisch doorgeleid naar ons mobiele nummer
 • Selfservice wassen

 • Beleef het avontuur bij Cyberwash!

  Grootste en kleinste wasmachines van Utrecht.

  Cyberwash beschikt over verschillende formaten wasmachines. Zo is er altijd een wasmachine te vinden die aansluit bij jou was. Of het nu gaat om de wekelijkse was, grote dekbedden, gordijnen, was van de sportvereniging of je vakantiewas: bij Cyberwash kun je met al je wasgoed terecht!

  Om je wachttijd niet onnodig lang te maken hebben wij constant 300 liter warm water klaar staan. Doordat het water verwarmd in de machine komt hoeft het niet meer op temperatuur te komen. Dit verkort je wachttijd aanzienlijk! Een was is bij Cyberwash in zo'n gemiddeld 40 minuten, afhankelijk van het gekozen programma, kraakhelder schoon!

  Je mag je eigen wasmiddel en wasverzachter meenemen. Je kunt het ook bij ons kopen in de zeepautomaat of in de verkoopautomaat. Ook verkopen wij in de verkoopautomaat speciale wasmiddelen voor bijv de horeca of garageoveralls. 

  Je kunt bij ons wassen met en zonder voorwas, je kunt kiezen uit 6 programma's. Ook voor de fijne was! Wil je weten of je kleding nat gewassen mag worden en wat de wassymbolen betekenen? Kijk dan hier.

  Drogen

  De drogers zijn per 5 of 6 minuten in te stellen. Gemiddeld heeft u een half uur droogtijd nodig per droger. Hoe voller u de droger stopt hope langer de droogtijd. Ook is de droogtijd afhankelijk van het soort wasgoed. 

   

  De prijslijst vindt u hier.