• Bel ons: +31302459077

  u wordt automatisch doorgeleid naar ons mobiele nummer
 • Wasservice

 • Wasservice voor bedrijven en particulieren! Ook voor het strijken van uw overhemden.

  Iedereen kan weleens wat hulp gebruiken. De een heeft een druk leven en wil daarom graag ondersteuning, voor een ander kan het huishouden te zwaar worden; met name voor ouderen of mensen met een beperking. Speciaal om u de lasten van het wassen en/of strijken uit handen te nemen hebben wij wasservice opgericht! Wij hebben hiervoor speciaal wasservice opgericht, zie ook pagina naar wasservice.nl

  Wij bieden u een totaalpakket aan oplossingen op het gebied van textielverzorging tegen een toegankelijke prijs. Zo nodig halen en bezorgen we ook aan huis. Ook voor bedrijven!

  Wasservice werkt kleinschalig waardoor er veel aandacht is voor uw wasgoed. Uw kleding wordt niet gelabeld, ook wordt uw kleding niet gezamenlijk met andere wassen gereinigd. U zit niet aan een abonnement vast. Gemakkelijk en voordelig!

  Wasservice is in het kort:

  • Totaal pakket textielverzorging:Wassen, strijken
  • Chemisch reinigen
  • Kledingreparatie
  • Professioneel en voordelig
  • Zo nodig haal- en bezorgdienst aan huis
  • Persoonlijke aandacht voor uw was en uw wensen
  • Neemt u veel werk of zorg uit handen

  Uniek lockerkast systeem! 7 dagen per week van 06:00 tot 22:00 uur

  U kunt uw wasgoed afgeven op werkdagen van 09:00 tot 13:00 uur op de locatie Amsterdamsestraatweg. Maar komen deze tijden u niet uit? Of wilt u liever op de Rijnlaan uw wasgoed achterlaten? Maak dan gebruik van ons lockerkast systeem. Op beide locaties vindt u lockerkasten, daar doet u uw wasgoed in. Bij het sluiten van de lockerkast moet u zelf een code instellen. De handleiding hiervoor hangt bij de lockerkasten. U geeft per whatsapp aan ons door in welke lockerkast uw wasgoed zit en welke code u heeft gekozen om de locker te openen. Wij halen uw wasgoed dan uit de locker, en nadat het klaar is appen wij u terug. Wij laten u weten hoe u de betaling kunt doen. U ontvangt van ons een code om uw wasgoed op te halen en ook in welke locker het zit. Zo kunt u gebruik maken van onze wasservice 7 dagen per week van 06:00 - 22:00 uur!

  Ons whatsapp nummer is +31 6 47689413

  Heeft u vragen neem dan contact met ons op.
  Korting voor Careyn service pashouders! U ontvangt 5% korting op wassen, stomen en kledingreparaties bij vertoon van uw kortingspas! Dat is makkelijk verdiend!

  Cyberwash en Wasservice zijn dus 1 bedrijf, zelfde eigenaar en zelfde personeel. We bieden de Wasservice wel op een aparte site aan om dit makkelijker vindbaar te maken.

  Onze ophaal en bezorgservice richt zich op Utrecht en omgeving.

  Het is mogelijk om bij onze chauffeur contant af te rekenen of te betalen met pin.

  Ook werken wij op basis van factuur of automatische incasso informeer naar de mogelijkheden.

  De prijzen vindt u hier.